Mircea Rednic vine la antrenamente cu un bolid de lux, un Bentley Continental, ce le-a luat ochii dinamoviștilor, un model de 200.000 de euro, cât bugetul de salarii al echipei pe o lună și jumătate.

Dacia Arkana – un nou suv coupe produs la Mioveni?

Camera Deputaților a adoptat cea mai aşteptată lege de către şoferii din România

Să vrei să cumperi Dinamo, chiar și ca intenție, presupune să ai foarte mulți bani! Rednic a declarat anul trecut la prezentarea oficială că voia să preia clubul din Ștefan cel Mare în primăvară, doar că n-a mai găsit câțiva parteneri de afaceri cu care să se asocieze.

Rednic este un antrenor cu foarte mulți bani, cu proprietăți în România și în Belgia. Și ca orice bărbat cu bani, circulă cu o mașină de lux.

Dacă în mandatele precedente în Ștefan cel Mare se deplasa fie cu mașini de la partenerii clubului, fie cu Mercedes-ul din garaj, acum a vrut să arate de ce Dinamo l-a dat afară pe Claudiu Niculescu, totuși o legendă a “câinilor” ca fotbalist, pentru a-l aduce pe antrenorul de 56 de ani.

A luat ochii celor din echipă și din club cu bolidul său de 200.000 de euro, un Bentley Continental. Având în vedere că președintele Alexandru David a spus la GSP Live că bugetul lunar salarial al echipei este de 135.000 de euro, înseamnă că mașina lui Rednic face cât remunerațiile pe o lună și jumătate ale dinamoviștilor!

Citeşte mai mult pe gsp.ro

Sub capota noului…

Citeste continuarea Aici