O nouă figură în formula de piloţi a BMW i Andretti Motorsport: pentru sezonul 6 din Campionatul FIA Formula E ABB, Maximilian Günther (Germania) va reprezenta echipa. În vârstă de 22 de ani, pilotul a participat anul trecut la primul său sezon în Formula E şi a impresionat.

De asemenea, echipa BMW i Andretti Motorsport se desparte de António Félix da Costa (Portugalia).

Nou venit în echipă, Maximilian Günther a concurat în 10 curse pentru GEOX Dragon în 2018/2019, încheind de două ori pe locul al doilea şi a fost implicat de tot atâtea ori în sesiunea Super Pole care reuneşte cei mai rapizi şase piloţi din calificări. Günther nu este străin de BMW Motorsport, după ce şi-a început cariera în monoposturi în 2011, în Formula BMW Talent Cup – programul BMW de dezvoltare a tinerilor de la acea vreme – şi a încheiat pe locul al doilea. Ulterior, el a trecut prin diferite niveluri ale curselor de monoposturi.

„Aştept cu nerăbdare ca Maximilian Günther să revină în familia BMW”, a declarat directorul BMW Group Motorsport, Jens Marquardt, citat de autostiri.ro. „Sezonul trecut i-am urmărit cu atenţie performanţele. În mod constant, Maximilian a reuşit să obţină maximum din pachetul avut la dispoziţie. Acest lucru a făcut ca el să obţină câteva rezultate impresionante. Este bine că avem un pilot cu istorie în cursele de monoposturi BMW.”

„Este fantastic să fiu parte a BMW…

Citeste continuarea Aici