Când plătești un milion de Euro pentru o mașină, nu te mai uiți la bani când vine vorba despre accesorii. Nici măcar în cazul unei sticle de apă pentru care constructorul auto cere 6.200 de Euro, cât o Dacia Logan Acces.

Manny Khoshbin, un magnat imobiliar iranian în vârstă de 48 de ani, a postat pe canalul său de YouTube o filmare în care își prezintă noul supercar din garaj: un McLaren Senna impresionant din toate punctele de vedere.

După o scurtă demonstrație practică pe șosele, antreprenorul parchează și începe să ne prezinte detaliat interiorul vehiculului. În acest moment vedem cu toții cum arată o sticlă de apă la preț de Dacia Logan Acces (fără TVA).

Nu-mi vine să cred că am dat 7.000 de dolari [n.r. 6.200 Euro] pe această sticlă !”, exclamă afaceristul în clipul video. Totuși, nu regretă deloc investiția: „Este magică!”.

Sticla de apă McLaren – De ce costă atât?

 

Citește și:

 

Bărbatul explică faptul că recipientul poate fi inserat într-un suport special, amplasat între scaune, iar un furtun se poate extinde – printr-o apăsare de buton – până în gura șoferului, pentru a-l hidrata fără a-i distrage atenția de la condus.

Așadar, nu sticla propriu-zisă impresionează, ci suportul său ingenios.

Numit după legendarul pilot brazilian de Formula 1 Ayrton Senna, supercarul McLaren Senna este disponibil în doar 500 de exemplare la nivel global. Prețul fiecăruia…

Citeste continuarea Aici