Raiul colecționarilor de mașini abandonate se află în Sharjah, unul dintre cele șapte Emirate Arabe Unite. Aici, un vlogger a descoperit un imens cimitir auto care găzduiește mii de supercaruri uitate de lume. Lamborghini, Ferrari sau Bentley sunt doar câteva dintre mărcile care îi așteaptă pe vizitatori, strălucind de sub straturile de praf și rugină.

Mohsin Latif, un vlogger în vârstă de 25 de ani, a publicat recent o mulțime de clipuri video cu diverse bijuterii pe roți. Partea surprinzătoare este că aceste imagini nu au fost imortalizate la vreun salon auto sau pe străzile vreunui cartier de fițe din Los Angeles, ci într-un cimitir auto.

Locul se află în Sharjah, unul dintre cele șapte Emirate Arabe Unite, la aproximativ 30 km distanță față de centrul orașului Dubai.

Cimitir de supercaruri – De ce ar renunța cineva la asemenea mașini?

 

Citește și:

 

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, majoritatea acestor mașini au fost abandonate de cetățeni britanici care, în urma crizei financiare din 2012, nu și-au mai permis același stil de viață fastuos ca până atunci. Pentru a scăpa de datorii, mulți dintre ei ar fi fugit din Emirate, abandonându-și autoturismele chiar la aeroport.

Supercaruri, mașini de lux, modele vintage, clasice – le găsești pe toate aici. Nu am idee cât de vechi sunt, dar sunt unele dintre cele mai scumpe mașini din lume”, spune Mohsin.

Ferrari, Rolls Royce,…

Citeste continuarea Aici