Polonezii de la Navitel ne-au invitat să testăm două noi produse gândite pentru modernizarea mașinilor: Navitel E505 Magnetic și Navitel T757.

La momentul la care am făcut cunoștință cu aceste dispozitive, unul dintre ele nici măcar nu a fost prezentat pe site-ul producătorului, deci vorbim despre o apariție proaspătă în cazul lui Navitel E505. Între timp, T757 este un alt produs recent lansat de Navitel, deci are sub carcasă cele mai noi tehnologii așteptate de la un asemenea dispozitiv.

Ce este și ce face Navitel E505 Magnetic?

După cum probabil ați intuit deja, Navitel E505 Magnetic este un sistem de navigație GPS. Aceasta îmbină sistemul de prindere magnetic al lui E500 Magnetic cu o carcasă similară cu cea a lui E500, dar vine în plus cu un sistem de operare Linux, care permite o funcționare mai rapidă decât alte dispozitive comparabile.

Navitel E505 Magnetic vine cu hărți preinstalate pentru 43 de țări europene și a altor teritorii din această regiune a globului, incluzând și state precum Belarus, Kazahstan, Rusia și Ucrania. Deși aceste lucruri sunt dej un real ajutor pentru un șofer care călătorește mult în afara țării, cei de la Navitel includ și actualizarea gratuită a hărților pe toată durata vieții.

Pe lângă costuri zero de roaming, sistemul de navigație GPS nu necesită o conexiune la internet și este proiectat să stea în parbriz, expus razelor solare, ceea ce nu putem spune despre un…

Citeste continuarea Aici