Lumea automobilelor a fost și rămâne una fascinantă și, în același timp, plină de provocări, care a reușit să atragă din ce în ce mai mulți fani pe măsură ce anii au trecut.

Indiferent de vârstă, pasiunea pentru mașini este mare și în fiecare an producătorii de automobile se află într-o continuă competiție, reușind să scoată pe piață mașini cu dotări de ultimă generație. Cu sute de cai putere și cu prețuri pe măsură, cele mai tari automobile din zilele noastre aproape că pot concura cu cele pe care le urmărim la televizor concurând în competiții precum Formula 1, curse DTM sau NASCAR.

Așa cum era și normal, există însă și varianta virtuală prin care poți intra în pielea unui pilot de curse și în care trăiești la intensitate ceea ce se petrece la bordul unei mașini care rulează cu sute de kilometri pe oră. Producătorii de jocuri video reinventează an de an această piață, lansând (sau creând noi versiuni ale unor jocuri mai vechi) jocuri care au drept temă viteza și mașinile de ultimă generație.

Așa au luat ființă jocuri video precum F1, Need for Speed, Forza Horizon & Forza Motorsport și multe altele, e drept, ceva mai puțin populare. Chiar și jocurile video cu mașini din categoria sloturi s-au dovedit de un real succes, atât pentru companiile producătoare, cât și pentru operatorii de cazino ce le-au inclus în ofertă. Unul dintre cele mai recente asemenea jocuri este Drive…

Citeste continuarea Aici