Noul BMW Z4: ultimele pregătiri pentru plăcerea pură a condusului

Capotă lungă, console scurte, centru de greutate coborât, softtop: modelul sport cu două locuri, care parcurge tur după tur la centrul de testare BMW din Miramas, în sudul Franţei, este recunoscut instantaneu ca un roadster autentic. În prezent, noul BMW Z4 se află într-o altă etapă deosebit de importantă a procesului de maturizare spre producţia de serie, acest caz implicând testarea dinamicii unui prototip puternic deghizat. Acest lucru va oferi informaţii esenţiale asupra proprietăţilor de performanţă ale noului model, ale cărui caracteristici de roadster autentic, plăcere pură a condusului şi comportamentul sportiv captivant vor ieşi în curând pe drumurile publice.

Testele de pe Autodrome de Miramas se concentrează pe reglarea finală a tuturor sistemelor de propulsie şi suspensie – baza pentru experienţa de condus sportiv oferită de noul BMW Z4. Cea mai intensă formă a performanţelor dinamice ale noului roadster este întruchipată de BMW Z4 M40i.

Un motor nou şi extrem de puternic, cu şase cilindri dispuşi în linie, o suspensie sport coborâtă cu amortizoare controlate electronic, o punte faţă nou dezvoltată, jante M din aliaj uşor cu anvelope mixte, un sistem de frânare sport M şi un sistem de blocare controlat electronic în diferenţialul punţii spate creează un pachet complet prin care modelul BMW M…

Citeste continuarea Aici