Noul Mercedes-Benz GLB este un SUV premium compact cu şapte locuri poziţionat între GLA și GLC, care preia motorizările de la Clasa A. Argumente suficiente pentru un succes garantat?

Probabil că răspunsul este unul pozitiv pentru că trăim în epoca SUV şi nu se putea ca tocmai Mercedes-Benz să nu profite de acest trend. La acest lucru se adaugă şi experienţa nemţilor dobândită din succesul înregistrat de Clasa A!

Noul Mercedes-Benz GLB are o lungime de 4.634 de mm, o lățime de 1.834 de mm, o înălțime de 1.658 de mm. şi un ampatamentul de 2.829 de mm. În cazul versiunii cu cinci locuri volumul portbagajului este 560 de litri, iar prin rabatarea scaunelor din spate se ajunge la 1.755 de litri. În cazul variantei cu şapte locuri este bine de ştiut că se pot transporta doar pasageri o înălţime maximă de  1.68 m!

Noul Mercedes-Benz GLB – motorizări

Mercedes-Benz GLB 200 reprezintă intrarea în gamă şi poate fi configurat cu motorul pe benzină de 1,3 litri/163 Cp şi o cutie automată cu şapte rapoarte 7G-DCT .  La Mercedes-Benz GLB 250 4MATIC  găsim sub capotă un motor pe benzină de 2,0 litri / 224 CP cuplat la o cutie automată cu 8 trepte și de sistemul de tracțiune integrală 4Matic.

Mercedes-Benz GLB 200 d reprezintă varianta de bază a propulsoarelor diesel şi este configurat cu o unitate de 2 litri/150 Cp pentru care este disponibilă cutie automată 8G-DCT.  Urmează Mercedes-Benz GLB 200 d…

Citeste continuarea Aici