Guillaume Clerc, project manager pentru PEUGEOT 208 și e-208 a primit în numele echipei de produs PEUGEOT condusă de Laurent Blanchet, premiul Eurostar la categoria vehiculul de persoane al anului 2019, acordat de Automotive News Europe.

Prima ceremonie de acordare a premiilor Eurostar a avut loc în 1998. De atunci, Automotive News Europe recompensează anual jucătorii remarcabili din industria de automobile pentru activitățile inovatoare întreprinse în domeniul auto.

Anul acesta, Guillaume Clerc și echipa sa sunt câștigători la categoria vehicule de persoane pentru noul PEUGEOT 208.

Juriul a apreciat caracterul inovator al noului PEUGEOT 208, în primul rând pentru stilul său distinctiv, dar și pentru noua generație de PEUGEOT i-Cockpit© pe care o propune: head-up display 3D și o serie de sisteme de asistență la condus specifice segmentelor superioare.

PEUGEOT 208 este, de asemenea, recompensat pentru noua sa platformă care poate fi configurată pentru propulsie termică, dar și electrică. Într-adevăr, noul PEUGEOT 208 este construit pe cea mai recentă generație de platformă a Grupului PSA: the CMP (Platformă Modulară Comună). Platforma este modulară în ceea ce privește dimensiunile și motorizările, oferind viitorilor clienți posibilitatea de a selecta tipul de tracțiune: termică (benzină/diesel) sau electrică. Această platformă contribuie la limitarea emisiilor de CO2 provenite de la noul…

Citeste continuarea Aici