Napoca Rally Academy continuă tradiţia la Raliul Harghitei! Etapa din acest an a fost câştigată categoric de Simone Tempestini, cu 11 victorii de probă specială din 12 posibile. Pe poziţia a doua a podiumului a urcat tot un echipaj NRA, Bogdan Marişca/Karoly Borbely, iar pe trei s-a clasat Dan Gîrtofan. Fraţii Maior, Norbert şi Francesca, s-au impus din nou la categoria juniori şi la clasa RC5, Andrei Mitre a câştigat în Cupa Dacia, iar Mihnea Mureşan a abandonat după o ieşire în decor.

Dacă excludem greşeala lui Mihnea, care poate veni în orice moment când încerci să creşti ritmul şi să-ţi depăşeşti limitele, Raliul Harghitei a decurs perfect pentru noi. Simone cu siguranţă nu este de acord cu mine, deoarece i-a displăcut foarte mult acea mică greşeală care l-a costat victoria în Super Speciala de vineri seara, însă eu consider că toţi piloţii noştri au fost foarte buni.

Ecartul în clasamentul pe echipe începe să crească, ţinta noastră principală, iar individual, fiecare dintre piloţii noştri sunt în plină luptă pentru obiectivele lor. Pot afirma cu tărie că suntem mulţumiţi de cum a decurs prima jumătate a campionatului”, a spus Marco Tempestini, team-managerul NRA, citat de autostiri.ro.

Secondat de Sergiu Itu, Simone Tempestini a câştigat toate probele speciale la Raliul Perla Harghitei, mai puţin Super Speciala de vineri, adjudecată de Sebi Barbu. A fost…

Citeste continuarea Aici