Etapa din acest an a Raliului Sibiului a fost una cu probleme pentru Napoca Rally Academy. Pentru liderul la zi din clasamentul general, Simone Tempestini, cursa s-a încheiat încă de pe prima probă în urma unei ieşiri în decor. Sorţii nu au fost mult mai prietenoşi nici cu echipajul Bogdan Marişca / Sebastian Itu, nevoit să abandoneze în a doua zi de concurs din cauza unei probleme tehnice. În schimb, juniorii NRA au dat dovadă de multă maturitate şi au obţinute rezultate care menţin echipa clujeană, confortabil, în fotoliul de lider al clasamentului.

„Raliul Sibiului nu a fost nici de această dată prietenos cu noi. Din păcate situaţiile neplăcute fac parte din motorsport şi pot apărea în orice moment. Sunt încă o dată mândru de prestaţia juniorilor, care după abandonurile vârfurilor noastre de lance, Simone şi Bogdan, şi-au continuat parcursul fără a resimţi o presiune suplimentară, au menţinut ritmul bun şi au adus puncte importante în lupta pe echipe. Mergem în vacanţă liniştiţi, din postura de lideri, şi apoi ne vom pregăti pentru etapa de la Iaşi, una dintre preferatele noastre”, a subliniat Marco Tempestini, team managerul NRA, citat de autostiri.ro.

Fraţii Maior, Norbert şi Francesca, au încheiat Raliul Sibiului pe prima poziţie la clasa RC5 şi pe poziţia secundă în clasamentul juniorilor.

Raliul Sibiului pentru noi, ca echipaj, a decurs conform planului. Am…

Citeste continuarea Aici