O nouă societate mixtă, realizată de două companii importante din zona furnizorilor pentru industria auto, Osram și Continental, și-a început oficial activitatea, având ca scop dezvoltarea unor sisteme de iluminare auto foarte performante, dar și pentru a generaliza utilizarea luminilor cu LED în toate segmentele de autovehicule, potrivit unui anunț oficial. Pentru noul joint venture (denumit Osram Continental GmbH) vor lucra circa 1.500 de persoane în 16 locații din lume, iar în România vor lucra din Iași peste 100 de specialiști.

Procedurile de negociere și aprobare au fost finalizate cu succes, iar activitatea a demarat oficial în 2 Iulie 2018, având ca scop „integrarea perfectă a luminii, a senzorilor și a electronicii pentru a stimula dezvoltarea soluțiilor inteligente de iluminare în sectorul auto”.

În România, Osram Continental își va desfășura activitatea în Iași. Echipa de aici va colabora cu echipe din diferite locații internaționale.

Echipa Osram Continental Iasi (sursa – Osram Continental)

Sediul central este la Munchen, Germania. Planul este de a muta sediul la Garching, Germania.

Continental și Osram dețin fiecare o participație de 50% în joint venture, care este consolidată pe deplin în cazul lui Osram. Compania Osram Continental planifică anual, pentru următorii cinci ani, rate de creștere de până la două cifre. Acest lucru se…

Citeste continuarea Aici