Pentru prima data, Porsche a aliniat la start o masina sport electrica, pe legendarul deal de la Goodwood. Debutul face parte din Porsche Triple Demo Run, in care Taycan va avea trei aparitii, pe trei continente, in trei saptamani. La Goodwood, prototipul a concurat cu drapelul Regatului Unit al Marii Britanii desenat pe plafon si cu Mark Webber la volan.

„Puterea oferita de Taycan este minunata”, spune celebrul pilot de Formula 1. „Am participat la acest eveniment cu un Porsche 911 GT2 RS acum doi ani, asa ca am stiut deja ca totul se reduce la putere si tractiune. Dar, chiar si pentru un pilot profesionist ca mine, este uimitor cum Taycan – chiar daca este inca un prototip – ia curbele foarte precis si are o aderenta foarte buna”, spune Webber.

Saptamana trecuta, Taycan a fost testat de pilotul de curse Li Chao. Participant in cadrul Porsche Carrera Cup din Asia, acesta a finalizat primele curse oficiale demonstrative pe pista de testare a Porsche Experience Centre (PEC) din Shanghai. Pilotul Neel Jani va conduce Taycan in cadrul sezonului final ABB FIA Formula E Championship, din New York, intre 13 si 14 iulie 2019. Asadar, Taycan va fi vizitat China, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, fiecare dintre acestea reprezentand piete importante de vanzare pentru prima masina sport electrica a Porsche.

Taycan va fi prezentat in septembrie si lansat pe piata la sfarsitul anului. Asa cum era asteptat din partea Porsche, obiectivele de dezvoltare pentru automobilul cu…

Citeste continuarea Aici