Atletism, baschet, echitație, tenis, petanque și…raliuri! De fapt, 40 de sporturi vă invită săptămâna aceasta să le descoperiți la cel mai mare eveniment sportiv din România – Sports Festival, care are loc pe 13-16 iunie la Cluj-Napoca, în zona Parcului Central, Cluj Arena și Sala Polivalentă.

Pilotul de raliuri Cristiana Oprea se numără printre ambasadorii și speakerii Sports Festival și va fi prezentă la Cluj în perioada 13-16 iunie împreună cu mașina ei de curse, o Dacia Sandero în specificație de Cupa DACIA. Cristiana este și fondatoarea platformei Femei în Motorsport, prin care promovează către publicul larg toate femeile implicate în automobilismul și motociclismul românesc.

Într-un mix unic dintre sport, divertisment, educație și distracție, Cristiana va aduce în discuție atât farmecul, cât și provocările automobilismului. După 4 ani de carieră ca pilot în Cupa DACIA în Campionatul Național de Raliuri, ea a reușit luna trecută să scrie o pagină în istoria competiției monomarcă, când a urcat pe podium, pe locul 2 general, la Raliul Argeșului. A devenit astfel prima femeie pilot și, implicit alături de copilotul Diana Hațegan, componenta primului echipaj feminin care a urcat pe podiumul general Cupa DACIA în cele 13 ediții.

După ce a luat un prim contact cu raliurile europene anul trecut, vara aceasta și-a planificat următorul pas: ea și Diana vor participa la…

Citeste continuarea Aici