Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă are loc în weekendul 12-13 Octombrie
Opel Insignia și Grandland X, mașinile oficiale ale etapei, deschid competiția

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2019 se va desfășura la Brașov, în perioada 12-13 octombrie. În cadrul Trofeului Opel organizat de AMC Racing vor fi stabiliți câștigătorii unui sezon foarte disputat.

După un an plin de curse interesante și un clasament cu surprize, pe 12 și 13 octombrie sunt așteptați la Brașov peste 80 de piloți.

Cei mai buni piloți din România vor lua startul în acest weekend la cea de-a noua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, iar fanii motorsportului vor avea ocazia să îi admire într-o cursă decisivă pentru podium. „Încheiem un an plin, un lung șir de etape frumose și spectaculoase și suntem convinși că sportivii  înscriși la start vor oferi momente memorabile”, spun organizatorii AMC Racing. Securitatea traseului va fi asigurată de marca germană Opel, marcă recunoscută pentru democratizarea tehnologiilor de siguranță de top.

Pentru al patrulea an cosecutiv, Opel este partenerul principal al competiţiei. Aceasta nu este singura competiție de sport cu motor, susținută de Opel, marca din Russelsheim este partener oficial pentru toate cele patru etape ale Campinatului Național de Super Rally.

2019 a fost un an palpitant pentru piloții…

Citeste continuarea Aici