Al treilea cel mai puternic Taycan se alătură gamei de electrice oferite de Porsche. Iată cu ce cifre se laudă!

Citește și:

Vânzările de mașini electrice s-au dublat în toată lumea! Care este cel mai de succes model

Previziunea unui gigant auto: Mașinile cu hidrogen le vor detrona pe cele electrice

Primul model electric al producătorului de altfel cunoscut pentru modelele sale sport a fost prezentat recent, iar versiunile de debut au fost, așa cum e și normal, cele mai puternice și mai performante.

Taycan a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor îmbrăcat ca Turbo și Turbo S, nume care sugerează, peste tot în gama producătorului, echipări între cele mai de seamă. O scurtă trecere în revistă a cifrelor pentru aceste două prime versiuni: Taycan Turbo dispune de 680 CP și 850 Nm și poate accelera 0-100 km/h în 3,2 secunde, în timp ce Turbo S se laudă cu 761 CP, 1.050 Nm și un sprint 0-100 km/h în 2,8 secunde. Tot ce trebuie să știți despre Taycan Turbo/Turbo S găsiți aici.

În timp ce primii veniți au demonstrat că pot ține piept oricărei supersportive cu motor termic, versiunea lansată recent – Taycan 4S – iese în evidență mai degrabă prin autonomia pe care o oferă: până la 463 de kilometri.

În versiune standard, Porsche Taycan 4S dispune de 530 CP alimentați de o baterie cu capacitate de 79,2 kWh, suficient pentru a asigura o autonomie (calculată în standardul WLTP) de 407 kilometri….

Citeste continuarea Aici