Rezultat foarte bun pentru Bogdan Marişca şi Sebastian Itu la Total Transilvania Rally powered by Ford 2019.

Experimentaţii echipieri Napoca Rally Academy au încheiat raliul de casă pe poziţia secundă a podiumului, atât în clasamentul internaţional TER (Tour European Rally), cât şi în cel naţional, CNRD, venind în spatele mai tinerilor colegi Simone Tempestini şi Sergiu Itu. Bogdan şi Sebi au obţinut timpi foarte buni pe probele speciale lungi, Beliş (13,35 km) şi Dângău (30,17 km), chiar şi în ciuda unei uşoare ieşiri în decor pe prima trecere   a probei regină a raliului.

„Etapa de casă s-a terminat bine pentru noi şi suntem bucuroşi pentru asta. Rămân la părerea că probele de la Cluj, în frunte cu deja celebra Dângău, sunt foarte tehnice şi solicitante. Am reuşit să mergem bine, cu o mică sincopă pe Dângău 1, unde am ieşit printr-un şanţ şi am pierdut aproximativ 15 secunde. În rest, un raliu bun, cu mulţi spectatori în special pe Floreşti şi la Super Speciala Cluj Arena.

Nu pot să nu remarc sprijinul pe care l-am avut în trafic de la toţi cei din jurul nostru şi le mulţumim pentru asta. Am avut la dispoziţie o maşină Ford Fiesta R5 care mă face să zâmbesc la fiecare metru parcurs cu ea. Îi felicit pe învingători şi pe toţi cei care au terminat acest raliu. Cât despre NRA, bravo team pentru încă un loc 1”, a declarat Bogdan Marişca, citat de…

Citeste continuarea Aici