Cupa Suzuki și-a desfășurat weekend-ul trecut cea de-a cincea etapă din sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri, gazda fiind Raliul Sibiului. Cu un program desfășurat pe durata a două zile de concurs, cursa sibiană avea să propună în acest an un format mult schimbat față de edițiile anterioare, noutățile fiind introducerea mai multor probe speciale complet noi, fapt care a pus la grea încercare echipajele prezente la start.

Prima zi a început cu anularea probei speciale „Poplaca 1”, urmată fiind de urcarea pe „Călugăru”, întoarcerea fiind aceiași probă iar încheierea având loc odată cu evoluția pe proba specială „Poplaca 2”. La finalul zilei, Dănuț și Lucian Budai aveau să ocupe poziția de lideri ai Cupei Suzuki, urmați fiind pe podiumul clasamentului de echipajele Bogdan Talașman/Andrei Mitrașcă și Bogdan Vrabie/Levente Csegzy.

Ziua secundă a programat nu mai puțin de unsprezece probe speciale, câte două treceri pe noile probe “Boz”, „Doștat”, „Presaca” și mult mai celebra „Dobârca”, respectiv celebra buclă formată din urcarea și coborârea „Păltinișului”, raliul urmând a fi încheiat după evoluția pe superspeciala desfășurată în zona Sălii Transilvania.

Dănuț Budai, victorios în premieră a unei etape desfășurate pe asfalt, Andrei Georgescu și Bogdan Talașman și-au împărțit victoriile probelor speciale în ziua de…

Citeste continuarea Aici