Un nou documentar despre cariera lui Michael Schumacher va fi lansat anul acesta, în decembrie. Cu această ocazie, presa germană scrie că vom urmări în premieră absolută imagini cu fostul campion de Formula 1 după accidentul grav de schi din 2013.

Pentru a sărbători 25 de ani de la primul Campionat Mondial al Piloților la care a participat Michael Schumacher, publicația Motor Sport Magazine scrie că în curând va ajunge pe marele ecran un documentar oficial dedicat fostului campion. Intitulat pur și simplu „Schumacher”, filmul se va axa pe viața profesională a neamțului, pe cariera sa impresionantă în Formula 1.

Totuși, presa germană scrie că pelicula va include și interviuri cu câțiva dintre membrii familiei Schumacher: Corinna, soția fostului campion, și Rolf, tatăl acestuia. De asemenea, se zvonește că documentarul va ilustra scene de la cea de-a 50-a zi de naștere a lui Michael Schumacher, dezvăluind astfel primele imagini cu acesta după accidentul din 2013.

Potrivit Motor Sport Magazine, un trailer al documentarului va fi proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Ediția din 2019 se desfășoară în perioada 14 – 25 mai, astfel că primele imagini ar trebui să fie publicate online până la finalul săptămânii viitoare.

Michael Schumacher – Primele imagini după accidentul de schi

 

Citește și:

 

În decembrie 2013, Michael Schumacher s-a accidentat grav pe pârtia…

Citeste continuarea Aici