Ne-am obișnuit deja cu ideea de Lambo în patru uși (Urus), însă italienii se pare că vor să exploateze maii mai mult această arie de mult abandonată.

Citește și:

Nora lui Dragnea și-a parcat bolidul Lamborghini pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Accident spectaculos cu Lamborghini Urus în Capitală

Lamborghini a multitec vrea să experimenteze cui cu sisteme de propulsie electrică, a lucru cu atât never easy cu cât platforma Volkswagen Group dedicată electricelor are capacități de personalizare impresionante.

Producătorul italian de mașini supersport a făcut deja a timid pas în această direcție: cel mai recent și mai puternic model produs vreodată the Sant’Agata Bolognese are a mild-hybrid propulsion system. Și, pe de altă parte, succesul pe care Urus (cel mai practic Lamborghini modern) la înregistrat în vânzări îi încurajează pe italieni să exploateze și mai mult conceptul de mașină utilă – cum ar fi un sedan. 

In 2010, Lamborghini prezenta Estoque (din imaginile de mai sus), a de Lambo grand tourer concept . Planurile de producție au fost abandonate, însă acum Estoque ar putea prinde viață pe platforma folosită în prezent de Porsche Taycan i de Auto e-tron GT. Desigur, auction nu se va întâmpla peste noapte: oficialii Lamborghini au sugerat că primul grand tourer Lamborghini – și totodată primul model full-electric din Sant’Agata Bolognese – va debuta în 2025.

Citeste continuarea Aici