Gruparea românească West Competition Racing demarează în 2019 un program de promovare a piloților români de circuit, prima acțiune concretă fiind un test la Spa-Francorchamps cu un model BMW 325i venit din competițiile de pe temutul Nurburgring Nordschleife. Orice persoană interesată poate beneficia de acest program, în limita locurilor disponibile. Proiectul este deschis şi celor care nu au experienţă competiţională, participanţii beneficiind de serviciile de training ale lui Alexandru Cascatău.

Recenta evoluție a competițiilor de circuit din România a dus la rezultate însemnate în ultimii ani pe plan european, în diverse campionate de turisme și GT-uri. Tranziția de la Romanian Endurance Series către Occident a rămas însă mai degrabă un prag psihologic, în pofida acestor deschizători de drumuri care au dat tonul. Alexandru Șiclovan a organizat feedback-ul celor experimentați de o manieră încurajatoare pentru cei ce vor să-i urmeze și a investit într-un pachet tehnic ce susține, concret, aceste idei.

”De cinci ani, colectivul nostru vine cu un mesaj coerent în fața sportivilor. Pe de o parte, nu se poate face motorsport fără resurse financiare consistente, în cea mai mare măsură personale până la pragul consacrării. Ne-am delimitat astfel de un tip de discurs din sfera cazurilor sociale și am venit cu proiecte realiste, cu accent pe beneficii mutuale și activare creativă a…

Citeste continuarea Aici