După ce în sezonul patru, populara competiție dedicată exclusiv amatorilor, a părăsit orașul în care a fost organizat pentru prima oară, sezonul al cincilea marchează extinderea conceptului Promo Rally către un alt oraș al Județului Brașov, respectiv Râșnov, dar și către alt Județ, Harghita (Odorheiu Secuiesc).

,,Suntem extrem de bucuroși că am reușit să ieșim din Brașov cu această populară competiție sportivă pentru amatori și în sezonul cinci. Orașul Râșnov, unde Auto Blic își desfășoară de zeci de ani tradiționalele curse de viteză în coastă, ne-a primit cu brațele deschise pentru etapa de start a sezonului, într-o locație specifică mai mult pentru sporturi de iarnă, dar foarte generoasă și pentru sportul auto pentru amatori. Suntem optimiști că numeroșii iubitori de automobilism din Județul Harghita vor participa în număr cât mai mare la etapa a doua pe care o vom organiza în Odorheiu Secuiesc și nu numai.

Vom reveni cu multă bucurie pe traseul din jurul Bisericii Evanghelice Fortificate din Hărman, dar și pe tradiționalul traseu al competiției, numind locația fostului Stadion Municipal din Brașov. Pentru etapa finală am ales în al cincilea sezon o locație care nu mai are nevoie de prezentare, complexul turistic Cheile Grădiștei, o locație care în 2019 a debutat cu mare succes în Campionatul Național de Viteză în Coastă,“ a declarat Cristian ANDREI,…

Citeste continuarea Aici