Red Bull Romaniacs, competiție recunoscută la nivel global drept cel mai dificil raliu hard enduro din lume, se desfășoară în perioada 30 iulie – 3 august, startul și finișul fiind programate în Sibiu.

Concurenți, reprezentând 50 de națiuni, vin să își măsoare forțele și să își depășească limitele pe trasee, unde porțiunile extreme alternează cu peisaje care îți taie răsuflarea. Favoriții vin din Africa de Sud, Marea Britanie, Germania și Spania, iar pe lista țărilor reprezentate găsim inclusiv: Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada, Rusia, Franța, Norvegia, Brazilia, Peru, Mexic, Venezuela, Hong Kong, Singapore, Indonezia sau Malaezia.

Totul va debuta pe 30 iulie cu deja tradiționalul show urban din centrul Sibiului. Prologul de pe Bd-ul Coposu are un traseu format din 12 secțiuni în care sunt incluse elemente precum: pietre, bușteni, pneuri, cale ferată, mașini, iar în finală, care va debuta la ora 17:00, vor concura primii 35 de rideri din calificările claselor Bronze, Silver și Gold.

Pe lângă rolul de a face show pentru fani și de a le arăta peste ce provocări vor trebui să treacă concurenții în cele patru zile de off-road, prologul are și scopul de a stabili ordinea de start pentru prima zi de off-road. Pe 31 iulie, începe aventura în lupta cu sine și cu traseele extreme, în prima zi de off-road rulându-se pe Valea Oltului, urmează apoi Munții Cindrel în ziua a…

Citeste continuarea Aici