După un weekend dificil cu probe alunecoase, echipajul ieșean Bogdan Gheorghiu/Andrei Pintilii a câștigat Cupa DACIA la Raliul Aradului 2019, prima etapă de macadam din acest sezon. La 41 de secunde distanță s-au clasat Andrei Mitre/Mircea Onofrei, iar ultima treaptă a podiumului general a fost ocupată de echipajul Dragoș Popa/Sorin Colceriu.

Rezultatele de la Raliul Aradului sunt cu atât mai interesante cu cât primele 4 echipaje clasate la Arad abandonaseră la Raliul Argeșului, în timp ce niciun ocupant al podiumului general de la prima etapă nu a acumulat puncte acum.

După ce au dominat probele de macadam din prima zi de concurs, juniorii Cristi Sugar/Vlad Colceriu și-au început ziua a doua cu aproape 2 minute avans față de următorii clasați. O problemă la cutia de viteze i-a scos însă din joc, lăsând cale liberă celorlalte echipaje către fruntea batalionului de Sandero.

Andrei Mitre și-a construit atent locul 2 pe macadamul de la Arad, după ce a fost devansat pe PS6 Nadăș de ieșenii Bogdan Gheorghiu/Andrei Pintilii, principalii rivali pentru locul 1 în Cupa DACIA la acest raliu. “Un weekend extrem de greu, cu multe probleme tehnice, in care am reușit sa trecem peste accidentul de la etapa trecuta și sa obținem primul podium din acest sezon. Noua mașina s-a comportat excelent ținând cont ca a fost construită într-o săptămâna și jumătate! Acum încep pregătirile pentru raliul…

Citeste continuarea Aici