Miercuri, de la ora 14.00, la Hotelul International din Iasi, a avut loc conferinta initiala a Raliului Iasului 2019.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi: „Noi, Primaria, suntem coorganizatori la acest eveniment. Raliul Iasului a ramas si trebuie sa ramana, indiferent de cine va fi primar, un punct de reper in competitia automobilistica romaneasca. Sunt multe institutii si oameni care merita multumiri pentru ca ne sustin. Incep insa, prin a multumi fostului partener, firma Cotnari.

Este un eveniment foarte frumos! Cei mai importanti sunt cei care participa la acest raliu, in frunte cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv, si-i multumesc domnului vicepresedinte Danny Ungur, prezent la aceasta conferinta, si competitorilor care vin si dau frumusete evenimentului.

Dumnezeu stie ce va fi in ziua de sambata, dar noi le dorim succes tuturor. Important este sa ajungem sanatosi la finish, cu masinile intregi, ca sa putem aborda, si in anii care urmeaza, aceasta competitie. Echipa de organizare a ramas aceeasi. Le multumesc ca au ramas alaturi de acest sport frumos, costisitor si foarte indragit de toti iesenii.

Ca o noutate, am decis impreuna cu organizatorii, ca ziua de sambata sa aiba si un stand dedicat copiilor, in care castigatorii editiei sa dea autografe si sa faca poze cu copiii, care vor avea astfel o amintire frumoasa, de la finalul vacantei de vara. Invitatia ramane pentru toti iesenii pentru Superspeciala de vineri…

Citeste continuarea Aici