Revine macadamul în Campionatul Naţional de Raliuri, după două etape de asfalt. Ultima, cea de la Sibiu, când, atât Simone Tempestini, cât şi Bogdan Marişca, au abandonat, este una care trebuie dată uitării cât mai rapid de piloţii Napoca Rally Academy.

La Iaşi s-au înscris 69 de echipaje, iar surpriza o reprezintă revenirea în maşina de curse a lui Marco Tempestini. Ne aşteptăm la un raliu bun pentru toate echipajele noastre. De-a lungul timpului, Raliul Iaşului a fost generos în rezultate cu piloţii NRA şi avem speranţa că va fi aşa şi acum. Fiindcă şi mie, ca pilot, îmi place foarte mult acest raliu, în loc să susţin echipa din spatele <<butoanelor>>, voi fi în maşină, la clasa 11. Abia aştept să ne distrăm pe probe!”, a spus Marco Tempestini, team-managerul NRA, citat de autostiri.ro.

Chiar dacă prima parte a sezonului nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit, Bogdan Marişca crede într-o evoluţie bună la Iaşi şi un rezultat pe măsură. “Mergem la Iaşi pentru plăcerea de a concura. Prin evoluţia noastră vrem să contribuim la punctajul echipei şi să oferim un spectacol pe cinste celor care ne vor urmări pe probe”, a menţionat Bogdan Marişca, citat de autostiri.ro.

Abandonul de la Sibiu l-a coborât pe Simone Tempestini două poziţii în clasamentul general al piloţilor, din fotoliul de lider până pe poziţia a treia a podiumului. „Raliul Iaşului este raliul pe care…

Citeste continuarea Aici