Organizatorii Raliului Perla Harghitei, competiție care se va desfășura în perioada 12-13 iulie, fac ultimele retușuri pentru ca ediția cu numărul 27 a întrecerii să confirme trendul ascendent din ultimii ani. Și au alături un număr tot mai mare de parteneri care au decis să se implice pentru a o transforma într-un eveniment nu doar pentru comunitatea locală, ci și pentru Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

O săptămână ne mai desparte de startul pe prima probă specială a Raliului Perla Harghitei. Competiția a ajuns la ediția cu numărul 27 și contează ca a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice, întreceri derulate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Evident, pregătirile au intrat în linie dreaptă, dorința organizatorilor fiind ca întrecerea să ridice ștacheta din toate punctele de vedere. ”Este un eveniment de referință pentru comunitatea locală, județul Harghita și Odorheiu Secuiesc, și nu am lăsat vreun detaliu la voia întâmplării. Ne dorim să le oferim tuturor celor care vor participa la eveniment, sportivi, echipe tehnice, oficiali, dar și fanilor, să aibă parte de un sfârșit de săptămână de neuitat”, a precizat Csaba Ferencz, Președinte Club Maxx Racing, organizator al raliului, citat de autostiri.ro.

Pe aceiași lungime de undă…

Citeste continuarea Aici