Cu doar o săptămână rămasă până la startul în Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției. Pe lângă probe speciale noi incluse în program, cursa va avea parte de transmisii live pe pagina oficială de Facebook a competiției și pe website-ul www.raliul-sibiului.ro.

Raliul Sibiului 2019, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, se desfășoară în perioada 25-27 iulie și programează aproximativ 125 de kilometri cronometrați, pe care in jur de 90 de echipaje sunt așteptate să se dueleze. Cu două zile de concurs pline, cumuland 15 probe speciale de parcurs pe un traseu diversificat, ce cuprinde secțiuni care vor satisface toate gusturile, competiția va fi, cu siguranță, una spectaculoasă atat pentru fani cat și pentru concurenți.

Cea de-a cincea etapă de raliuri din 2019 are în program probe speciale noi, în apropiere de Sibiu, în zona Poplaca, și în zona Miercurea Sibiului – Presaca – Ludoș, acolo unde concurenții vor ”alerga” pe trei trasee de concurs complet necunoscute pentru echipaje. Competiția debutează joi, 25 iulie, cu startul festiv din Piața Mică, urmând ca vineri și sâmbătă echipajele să parcurgă drumurile de asfalt care vor reprezenta o provocare atât pentru mașinile de concurs, cât și pentru concurenți.

De asemenea, organizatorii Raliului Sibiului au pregătit încă o surpriză pentru…

Citeste continuarea Aici