Restricții auto în Capitală, în weekend, pentru evenimentele „Dinner in the sky”, „Iubim 2 Roți” & „Maratonul bicicliștilor” și „Simfonia Apei”.

În acest weekend vor avea loc mai multe evenimente în centrul Capitalei, ceea ce va duce la unele restricții de circulație. Acolo unde acestea nu vor exista, șoferii trebuie să circule cu precauție, iar pietonii să respecte obligațiile pe care le au.

Astfel, sâmbătă, 25 mai, între orele 10.00-23.00, se va desfășura evenimentul ”Dinner in the sky”, pe Bd. Magheru nr. 5-7, în parcarea adiacentă hotelului Lido. Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând cu ora 00.30, se va restricționa traficul pe Str. Benjamin Franklin, segmentul cuprins între Str. Nicolae Golescu și Bd. Magheru.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. La rândul lor, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Tot pe 25 mai se va desfăşura evenimentul pentru conştientizarea opiniei publice cu privire la mersul pe două roţi Parada moto-mopede și biciclete „Iubim 2 Roți”.

Astfel, motocicliştii şi mopediştii se vor deplasa între orele…

Citeste continuarea Aici