Un bărbat din Estonia s-a filmat la volanul unui Lexus LS460, accelerând până la 260 km/h și ținând volanul cu o singură mână. Deloc surprinzător, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Vestea miraculoasă este că a scăpat nevătămat în urma accidentului. Ba chiar a continuat să filmeze.

Imaginile au fost înregistrate în localitatea Soe, județul Viljandi (Estonia) și publicate în Social Media. Bărbatul calcă pedala de accelerație până la podea și reușește în numai 6 secunde să atingă suta de kilometri la oră. Acesta este doar începutul.

 

Citește și:

 

Șoferul continuă să accelereze până când ajunge la viteza de 260 km/h, după care virează inexplicabil. Acesta este momentul în care pierde controlul asupra mașinii, iar Lexus LS460 se oprește în iarbă, cu roțile în sus.

Din fericire pentru „cascador”, pagubele sunt strict materiale. Judecând după chipul său, acesta pare perfect calm – ba chiar preocupat să filmeze în continuare.

Nimic bun nu poate ieși dintr-un video filmat pe verticală…”, glumește un internaut.

LS460 este o mașină uimitoare, dar să conduci la o asemenea viteză cu o singură mână pe volan este copilăresc. La așa viteză, pur și simplu o cauți cu lumânarea. Ai mare noroc că ai supraviețuit”, îi transmite alt utilizator șoferului.

Alți internauți atrag atenția asupra faptului că în minutul 1:24 se poate vedea clar o…

Citeste continuarea Aici