AD Auto Total caută cel mai bun mecanic din România într-un concurs din care sar scântei la propriu: Mecanicul Anului. Preselecțiile se desfășoară la nivel național, iar înscrierile pentru etapa preliminară sunt acum deschise pe www.mecaniculanului.ro./ până pe 5 noiembrie inclusiv. Concursul se adresează oricărui pasionat de mecanică în vârstă de peste 18 ani. Marele premiu este un Fiat Tipo, la care se adaugă alte premii în bani, cursuri de calificare sau scule profesioniste.

Bătălia celor mai tari mecanici auto din România se dă, de 9 ani încoace, pe scena competiției Mecanicul Anului. Peste 10 000 mii de mecanici, vulcanizatori și diagnosticieni din toată țara au participat la edițiile anterioare ale concursului – Gala finală s-a ținut, rând pe rând, la București, Brașov, Cluj-Napoca, pentru a se reîntoarce în acest an în inima Transilvaniei, în Brașov.

Alexandru Szuz, câștigătorul Mecanicul Anului 2018, citat de autostiri.ro: „Dacă vrei să trăiești emoțiile similare unui cupe mondiale de fotbal, cu suporteri în sală, toate camerele pe tine, fete frumoase pe scenă, galerie înfierbântată și arbitri vigilenți, ei bine, superconcursul Mecanicul Anului e locul potrivit. Pentru mine, faptul că am fost desemnat anul trecut cel mai bun mecanic din România a însemnat că-mi pot întrece limitele și mi-am demonstrat mie, în primul rând, de ce sunt capabil.”

Până pe 5…

Citeste continuarea Aici