Simone Tempestini a obținut cel mai bun timp în Shakedownul Raliului Perla Harghitei. Competiția debutează în această după-amiază și se va încheia mâine seară și contează ca a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorie, întreceri derulate sub egida Federației Romțne de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini a revenit în Campionatul Național de Raliuri Dunlop după ce la runda precedentă, Raliul Moldovei Bacău, a absentat ca urmare a programului său din WRC 2. Pilotul Napoca Rally Academy nu și-a ascuns intenția de a reedita succesul de anul trecut la Raliul Perla Harghitei 2019 și a probat o formă foarte bună încă de la Shakedown. Pe care l-a încheiat cu timpul de 1:25,7, cu 1,5 secunde mai rapid decât al doilea clasat, Dan Gîrtofan. Al treilea timp a fost realizat de Zsolt Marozsi, 1:29,2. De remarcat că pilotul maghiar a fost cu numai o zecime mai rapid decât Alexandru Pițigoi și a izbutit timpul său de referință la chiar ultima trecere.
Rezultatele complete le găsiți la http://live.fras.ro/results/raliul-perla-harghitei/shakedown/cnrd.

Startul pe prima probă, Bucin, este programat la ora 15:28. Astăzi se vor derula trei probe, în program figurând, alături de speciala amintită și PS Liban, dar și, seara, de la 18:44, Superspeciala Arpad Dietrich, care se va derula pe…

Citeste continuarea Aici