Weekendul 24 -26 mai este unul plin pentru campionii en-titre ai României. Simone Tempestini și Sergiu Itu concurează în Raliul Aradului, a doua etapă din Campionatul Național de Raliu, iar duminică pleacă către Porto, pentru prima lor etapă pe macadam din acest sezon al Campionatului Mondial de Raliu.

După câștigarea, la începutul lui mai, a Raliului Argeșului, a urmat un proces de învățare și configurarea noii mașini, Hyundai i20 R5, pentru macadam. Cei doi au efectuat câteva teste și o sesiune demo, iar vineri și sâmbătă vor vedea și cum se comportă mașina în regim de cursă. Raliul Aradului a debutat, vineri 24 mai, cu proba specială Frumușeni, iar la ora 20:17 se va concura în super speciala din centrul Aradului.

Sâmbătă sunt progrmate alte cinci probe speciale, raliul numărând un total de 134,57 km de probă specială.

La nici 24 de ore după terminarea etapei din Arad, echipajul Napoca Rally Academy va porni către Portugalia, unde cei doi vor lua startul în cea de a doua lor etapă de WRC2 din acest sezon și prima pe macadam. Raliul este printre preferatele lui Simone – campionul mondial din WRC 3 (2016) are deja o prezență pe podium în Portugalia, la ediția 2017, și speră într-un rezultat cât mai bun anul acesta. În 2018, dificultățile tehnice i-au forțat să abandoneze la începutul raliului și apoi să ruleze în Super Rally. Cert este că au făcut spectacol pe celebra…

Citeste continuarea Aici