Skoda Scala primește noua echipare Monte Carlo. Această versiune face trimitere la victoriile reușite de cehi în Raliul Monte Carlo în anii 1936 și 1977.

Skoda Scala Monte Carlo aduce câteva modificări estetice și la interior. Avem grila frontală restilizată, blocuri optice full-LED cu suprafața interioară neagră și jante de 17 inchi din aliaj vopsite tot în negru. Opțional pot fi comandate jante de 18 inchi și această echipare e disponibilă pentru toate motorizările.

În ton cu caroseria la interior Scala Monte Carlo este dotată cu scaune sport cu tetiere integrate și o tapițerie cu elemente decorative de culoare roșie. Pragurile laterale inscripționate cu denumirea ediției speciale și sistemul de iluminare ambientală cu LED completează această ofertă.

Vom vedea Skoda Scala Monte Carlo la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an și lista de comenzi va fi deschisă după acest eveniment.

Skoda Scala se plasează în aceeași clasă cu Golf, Leon, Focus, Ceed, i30, Astra și toate compactele disponibile în prezent pe piață.  Gama de motorizări oferă între 90 și 150 CP și are propulsoare cu trei și cu patru cilindri în linie. Sunt oferite atât diesel-uri, cât și unități alimentate cu benzină.

În comparație cu un Rapid Spaceback, Scala este mai lung, mai înalt și mai lat. Platforma sa este MQB A0, comună cu cea a lui Volkswagen Polo, de exemplu, în timp ce dimensiunile sale sunt potrivite pentru…

Citeste continuarea Aici