Skoda Superb facelift – compania din Mlada Boleslav  a prezentat primele informaţii şi fotografii oficiale.  Nava amiral a cehilor vine pentru prima dată cu o versiune plug-in hybrid şi este primul model din producția de serie a mărcii cu dotată cu faruri full-LED Matrix.

La nivelul caroseriei remarcăm sistemul de iluminare cu faruri full-LED Matrix compus dintr-un modul LED pentru luminile de drum şi cele de întâlnire, la care se adaugă trei alte segmente LED. În carcase este integrat şi înscrisul Skoda Crystal Lighting. O bandă LED subţire asigură luminile de semnalizare, luminile de zi şi pe cele de poziţie. Structurile LED poziţionate deasupra asigură funcţia animată Coming Home/Leaving Home.

Skoda Superb facelift  are o lungime de 4.869 mm , o  lățime de 1.864 mm,  înălțime de 1.469 mm şi  un ampatament de 2.841 mm. Portbagajul are o capacitate care variază de la 625 litri la 1.760 litri pentru versiunea sedan.

La interior apar o serie de finisaje cromate, încărcare wirless pentru telefon şi un organizator denumit Space Organiser.Sunt disponibile noi modele de jante pe 18 şi 19 inchi, precum şi culorile Crystal Black și Race Blue.

Skoda Superb facelift – motoare

Superb facelift dispune de o gamă formată din șase motoare care îndeplinesc standardele Euro 6d-TEMP. Trei propulsoare diesel de 1,6 litri/120 CP, 2,0 litri/150 CP, 2.0 litri/190 CP şi trei motoare pe benzină de 1,5 litri/150 CP, 2,0…

Citeste continuarea Aici