Editia cu numarul noua a Raliului Moldovei Bacău 2019 a intrat pe ultima sută de metri astăzi, odată cu desfasurarea conferintei de presă premergatoare competitiei. Cea de-a treia etapă a Campionatului National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019 este compusă din 13 probe, impartite de-a lungul a două zile si masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

“Iata-ne in cel de-al nouălea an al acestui raliu si tin sa le multumesc tuturor administratiilor, respectiv Consiliului Judetean Bacău, Primaria Moinesti, Primaria Onesti si Primaria Zemes pentru sprijinul neconditionat acordat in organizarea acestui eveniment. Deja ne gandim cu totii la editia aniversară de 10 ani unde promitem să venim cu elemente noi.

Alături de Federatia Romană de Automobilism Sportiv am decis ca editia din acest an a raliului sa fie una mai compactă, cu un numar redus de kilometri de probă specială si cu shakedown-ul programat in ziua de vineri. In ciuda vremii capricioase cu multe precipitatii, am reusit alături de companiile Petrom si Mazarin Energy să reparam drumurile si să aducem aproape de perfectiune suprafetele de concurs. Tin să multumesc si Regiei Nationale a Pădurilor Bacău pentru importantul aport adus in aceste demersuri.

Nivelul de seriozitate afisat in fiecare an a determinat compania Dedeman sa ne fie alături si la aceasta editie, mai ales ca este o companie care pune acent foarte mare pe imagine…

Citeste continuarea Aici