Fani ai filmelor science fiction, fanatici ai Apocalipsei și excentrici de pretutindeni, Elon Musk a pregătit un pick-up pentru voi. Se numește Tesla Cybertruck și are un design compus din linii drepte și muchii ascuțite. Mai că ar fi fost executat de un copil de cinci ani înainte de culcare.

Chiar dacă pare greu de crezut, acesta nu este un concept. Elon Musk are încredere în vehiculul propus pentru “lumea de apoi” și are de gând să livreze primele exemplare la sfârșitul anului 2021.

Nu știm exact dacă șeful Tesla s-a trezit pentru o perioadă într-un univers paralel în care Ziua Judecății din seria Terminator s-a întâmplat deja, dar designul pare să facă față unui astfel de mediu ostil fără prea multe probleme. Oficial, Musk a declarat că s-a inspirat de la vehiculele din filmele Back to the Future și Blade Runner.

În acest sens, Tesla Cybertruck dispune de o caroserie din oțel, ce oferă protecție asupra atacurilor armate cu proiectile de până la 9 mm. De asemenea, pick-up-ul din viitor este dotat cu geamuri ultrarezistente, dar care nu au rezistat prea bine în timpul prezentării oficiale. Va exista oare și o versiune militară a acestui vehicul?

În materie de performanțe, Musk ne-a asigurat că versiunea de top a lui Cybertruck va accelera de la 0 la 60 de mile/h în sub 2,9 secunde, deci suficient de rapid pentru a putea scăpa de atacul unor creaturi extraterestre. De asemenea, sprintul de 400 de metri…

Citeste continuarea Aici