În luna august a acestui an un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde.

Citește și:

Modelele Tesla pot fi comandate oficial în România

La acel moment Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german. Deși compania germană nu a oferit la acel moment toate datele tehnice despre model după lansarea oficială putem concluziona că exemplarul de pre-seria era bazat pe Taycan Turbo S echipat cu două motoare electrice care pot livra 625 CP și 1.050 Nm și un maximm de 761 cai-putere în modul overboost.

Citește și:

Cât costă noul Porsche Taycan în România

Între timp cei de la Tesla s-au hotărât să revină pe Nürburgring pentru a încerca să doboare un nou record. Și din primele informații au reușit să provoace o mare surpriză în industria auto.

Tesla Model S spulberă recordul deținut de Porsche Taycan pe Nürburgring

Un exemplar Tesla Model S P100D + a parcurs circuitul german conform unor măsurători neoficiale în 7 minute și 23 de secunde! Modelul adus de americani pe Nurburgring a fost cu 19 secunde mai rapid față de Porsche Taycan!

Conform autobild.de Tesla Model S P100D + a folosit pe circuit și noile anvelope Goodyear Eagle F1 Supersport RS. Dar până la acest moment nu se cunosc detaliile tehnice ale modelului testat.

Pentru că vorbim de un rezultat neoficial recordul înregistrat de Porsche Taycan pe circuitul de la…

Citeste continuarea Aici