Noile teste EuroNCAP din decembrie 2019 au confirmat aşteptările pentru o serie de modele, dar au adus şi câteva surprize neplăcute. Cele din urmă reprezintă mai ales depunctarea pentru dotările slabe de asistenţă.

Tesla Model X – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 98 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 81 % pentru protecția copiilor, 72 % pentru protecția pietonilor și 94 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Porsche Taycan – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 85 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 83 % pentru protecția copiilor, 70 % pentru protecția pietonilor și 73 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Porsche Taycan - rezultate EuroNCAP - 5 stele

Skoda Octavia – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 92 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 88 % pentru protecția copiilor, 73 % pentru protecția pietonilor și 79 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Skoda Octavia - rezultate EuroNCAP - 5 stele

Renault Captur – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 96 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 83 % pentru protecția copiilor, 75 % pentru protecția pietonilor și 74 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Renault Captur - rezultate EuroNCAP - 5 stele

Ford Kuga – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 92 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 86 % pentru protecția copiilor, 82 % pentru protecția pietonilor și 73 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Ford Kuga - rezultate EuroNCAP - 5 stele

Audi Q7 – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 92 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 86 % pentru protecția copiilor, 71 % pentru…

Citeste continuarea Aici