Pe masura ce tehnologia avanseaza, din ce in ce mai multi cumparatori de autovehicule noi sunt interesati mai degraba de aspectul smart al masinii decat de ceea ce se afla sub capota. Nici nu e de mirare, deoarece automobilele de ultima generatie sunt echipate cu computere de bord tot mai sofisticate si interactioneaza cu pasagerii sau alte autovehicule in moduri din ce in ce mai ingenioase.

Daca in 1968 cei de la Volkswagen utilizau in premiera un computer pe o masina, pentru a controla electronic injectia, astazi, tot mai multe noi masini au computere de bord extrem de performante si conexiuni la internet, iar masinile autonome se perfectioneaza pe zi ce trece, astfel incat probabil nu mai este chiar mult pana cand pilotul automat ne va duce la destinatie in siguranta, in timp ce noi vom putea urmari filme, meciuri sau emisiuni preferate, vom putea accesa retelele de socializare si jocurile preferate pe https://www.vladcazino.ro sau alt cazino online de top, vom putea efectua sarcini de serviciu (daca job-ul permite acest lucru) sau chiar dormi.   

Potrivit unui material publicat pe site-ul kbb.com la inceputul acestui an, printre cele mai interesante tehnologii auto disponibile in 2019 se numara urmatoarele:

Aplicatiile prin care masina se conecteaza cu mobilul tau
Fara doar si poate, telefoanele inteligente au schimbat din temelii viata de zi cu zi, inclusiv modul in care poti interactiona cu automobilul tau. Ca atare, cei mai multi producatori auto pun la dispozitia…

Citeste continuarea Aici