O șoferiță grăbită a abuzat de o ilegalitate în trafic până în punctul în care s-a trezit că nu mai poate înainta: era pe linia de tramvai.

Citește și:

O şoferiţă din Bucureşti care depăşea pe linia de tramvai a produs clipul anului

Un plug RATB lovește cu zăpadă pietonii de pe marginea liniei de tramvai

Traficul din București devine o adevărată provocare pentru nervii șoferilor, în unele cazuri aceștia ajungând să recurgă la gesturi neregulamentare și să găsească „scurtături” extreme.

Cel mai recent caz de acest fel a avut loc în miercuri seară, în zona Pipera, unde o șoferiță aflată la volanul unui Volkswagen Passat a blocat o arteră feroviară importantă în încercarea de a „păcăli” coloana de mașini.

Aceasta a recurs la folosirea liniei de tramvai de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală, stradă pe care se află multe clădiri de birouri și care se intersectează cu strada Petricani – care leagă zona business a Capitalei de cartierul Tei. Paralel cu strada Petricani coboară și liniile de tramvai 16 și 36, cea mai eficientă și rapidă metodă de transport din Pipera către Tei. Eficientă, dacă nu este blocată.

Dacă pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu liniile de tramvai sunt la nivelul terasamentului, pe strada Petricani acestea sunt supraînălțate (precum unor linii de tren). Șoferița de la volanul mașinii cu număr de Prahova a continuat să meargă pe linia de tramvai…

Citeste continuarea Aici