Pentru al treilea an consecutiv ne bucurăm să îi avem aproape pe cei de la Radio România Cluj. Datorită lor veţi putea asculta în direct, pe frecvenţele 95,6 FM (Cluj) şi 95,4 FM (Alba şi Sibiu), ce se întâmplă pe toate probele speciale Transilvania Rally. Veţi putea auzi interviuri „la cald”, de la start, finish sau din parcul service.

Dacă sunteţi în afara ţării şi vreţi să aflaţi cele mai proaspete informaţii de la Total Transilvania Rally powered by Ford 2019, puteţi accesa site-ul http://www.radiocluj.ro/asculta-live/. Iar dacă întâmpinaţi probleme cu semnalul radio şi cu internetul, Radio Cluj poate fi ascultat şi pe telefon, printr-un simplu apel la numărul 0315040456.

De unde a plecat ideea de a avea şi la Transilvania Rally transmisie radio live, ne spune Andrei Huţanu, redactorul şef al Radio Cluj:

,,Prima experienţă Rally Radio Live am trăit-o la o etapă de Campionat Mondial, în Finlanda. Eram cu Bogdan Roşca, actualul manager al Radio Cluj. Era înainte de epoca telefoanelor inteligente şi a internetului pentru toată lumea, aşa că am fost fascinaţi de ideea că spectatorii izolaţi pe probe ştiu tot ce se întâmplă în raliu şi îi aud pe protagonişti la câteva minute după ce au trecut de ei.

Iată că acum facem acest lucru în România, la Cluj, exact după modelul din Finlanda. Este deja al treilea an când Radio Cluj devine Rally Radio Live pe perioada…

Citeste continuarea Aici