Un accident ieșit din comun a avut loc vineri după-amiază, în orașul Balș din județul Olt. Coliziunea a avut loc între trei mașini de poliție, care circulau într-o coloană formată din 10 autospeciale.

Autoturismele Dacia Logan erau noi-nouțe, recent achiziționate din Mioveni. Acestea se deplasau înspre Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi, când s-au intersectat cu o coloană de mașini ce se întindea pe un kilometru, în Balș (Olt).

 

Citește și:

 

Pentru a ajunge mai repede la destinație, autospecialele au pornit semnalele acustice și luminoase și au intrat în depășire. Din cauză că nu au păstrat o distanță suficientă între ele, trei dintre mașini s-au ciocnit.

Reprezentanții Poliției Olt au detaliat circumstanțele coliziunii, într-o declarație pentru Mediafax: „Veneau din Argeş şi se deplasau în direcţia Craiova pe DN 65, iar pe raza oraşului Balş, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru judeţul Mehedinţi”.

Urmările accidentului au fost surprinse într-o filmare disponibilă la acest link.

 

Sursa: Mediafax / Sursa foto: captură ecran Observator.tv

Citeste continuarea Aici