Trei Toyota Supra noi-nouțe, de generația a V-a, au fost spulberate pur și simplu în timp ce erau transportate cu un autotren. Incidentul s-a întâmplat în Ungaria, iar imaginile ce surprind pagubele materiale sunt greu de privit.

În Social Media a ajuns să circule o serie de fotografii cu câteva unități Toyota Supra V făcute praf încă dinainte de a ajunge la cumpărători. Acestea sunt transportate cu ajutorul unui autotren, care – după cum se poate vedea în imagini – este avariat la rândul său.

 

Citește și:

 

Deocamdată, este neclar cum anume s-a produs accidentul. Ceea ce știm sigur este că vehiculul care transporta aceste Toyota Supra a suferit un impact în partea din spate, acolo unde sunt pagubele sunt cel mai evidente. Pe lângă cele două mașini distruse aflate în prim-plan, Tire Meets Road scrie că și o a treia Toyota Supra roșie a fost avariată, ciocnindu-se de „vecina” sa.

Fie șoferul a circulat în marșarier cu viteză prea mare, izbindu-se de un alt corp, fie un al doilea autoturism nu a păstrat distanță suficientă și l-a lovit din spate.

În orice caz, rezultatul este un peisaj dezolant. Imaginile sunt cu atât mai frustrante, cu cât ne gândim că Supra V era un model îndelung așteptat de clienți, iar producția a fost relativ limitată în 2019. Acum, un transport întreg de mașini a ajuns numai bun de casat, iar fanii care plătiseră bani grei pentru a achiziționa unitățile sunt…

Citeste continuarea Aici