Mijlocul lunii iunie ne aduce la Sugaș Băi etapa spectaculoasa de Viteza în Coasta – Divizia a doua. După o etapa fantastica organizata în cel mai mic detaliu la Sfânta Ana, sunetul cailor putere se va muta de aceasta data în pădurea de la Sugaș Bai. Pe traseul ce leagă Sfântu Gheorghe de Sugaș, participanții își vor dovedi măiestria si talentul în lupta cu miimile cronometrului.

“Pe traseul de la Sugas Bai  primele competitii le-am organizat in anul 2010. In fiecare an etapa de la Sugas făcea  parte din Campionatul Regional de Coasta, iar de anul trecut face parte din divizia 2 nationala. In anul 2008 am organizat si o etapa nationala de coasta, fiind castigata de Golner Heinz pe un Audi RS4 iar etapa 10-a  de Hora Lucien -Ford Escort Cosword.

Trofeul Sugas Bai METALUBS este organizat de Club Auto Crono, sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu clubul Pro Motor Harghita. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Covasna și se bucura de sprijinul Inspectoratului de Politie – Serviciul Rutier Covasna, Inspectoratul de Jandarmi-județul Covasna dar și de sprijinul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgenta-Covasna.

Sponsorul principal al etapei este furnizorul de produse METALUBS HIGH LUBRICATION, gamele de produse fiind foarte diversificate. Acestea se pot aplica în mai multe domenii, precum: auto, industrie, utilaje industriale, motociclete sau…

Citeste continuarea Aici