Sezonul 2019 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop este mai apropiat ca niciodată de fanii automobilismului sportiv, atât la locul de desfășurare al fiecărei etape cât și în mediul online. Runda a treia, Trofeul TOTAL Brașov, ce se va desfășura pe drumul ce duce spre stațiunea Poiana Brașov, continuă acțiunile Federației Române de Automobilism Sportiv și ale organizatorilor din primele etape, oferind atât transmisii LIVE ale evenimentului cât și facilitarea accesului spectatorilor pe marginea traseului cu ajutorul unor FAN BUS-uri.

Pentru a veni în sprijinul fanilor avizi de motorsport dar și pentru a atrage un public nou, Federația Română de Automobilism Sportiv, prin Comisia de Viteză în Coastă, a demarat la începutul acestui sezon un program de transmisii video în direct ale etapelor. Aprecierea de care s-a bucurat această acțiune în rundele de la Râșnov și Cheile Grădiștei, face să avem parte și în acest weekend, la Trofeul TOTAL Brașov, de transmisii LIVE pe Facebook.

Studioul FRAS va fi amplasat în Livada Poștei, de unde mulți invitați vor vorbi despre etapa brașoveană, despre campionatul național și despre motorsport, în general. Mai multe camere video vor fi amplasate în puncte cheie ale traseului de pe „drumul Poienii”, pentru a oferi imagini în direct cu evoluțiile concurenților.

Transmisiile video din acest an vin ca o completare a rezultatelor…

Citeste continuarea Aici