Cu opt etape programate în sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri, pauza dintre competițiile auto este una scurtă în acest an. Astfel, după ce acum trei săptămâni Csongor Szabo și Rareș Fetean s-au aflat la debutul sezonului de raliuri, pe probele speciale de asfalt din județul Argeș, echipajul va porni în următoarele zile în Raliul Aradului, primul din acest an ce se va desfășura pe macadam.

La Raliul Argeșului echipajul Sonic Motorsport a avut parte de un debut ezitant, terminând cele 8 probe speciale noi pe locul trei în clasamentul clasei RC4, la câteva secunde de locul secund. Dorind să pornească în etapa din vestul țării mai bine pregătiți, Csongor și Rareș acordă o atenție sporită pregătirii competiției: ”La Pitești am fost ușor dezamăgiți de ritmul de pe probele speciale, în special în a doua zi, pe Transfăgărășan. Mașina a fost revizuită și pregătită de start, noi ne concentrăm pe dictare astfel încât toate detaliile să fie acoperite, iar sesiunea de teste ne va încălzi perfect pentru acest raliu,” a spus Csongor Szabo la începutul recunoașterilor.

Raliul Aradului 2019 programează un număr de 9 probe speciale, formatul competiției fiind aproape identic cu cel din sezonul trecut. Echipajele vor face cunoștință cu fanii arădeni joi seară, începând cu ora 20:00, în cadrul sesiunii de autografe și a startului festiv, ca mai apoi, vineri…

Citeste continuarea Aici