Un sezon plin de actiune, suspans si multa adrenalina pentru toti cei ce au fost la startul etapelor de Super Rally sau Viteza in coasta pentru a ne vedea in actiune! Pentru mine, acest sezon a fost unul plin de evenimente placute, fiind prezent la startul etapelor de Viteza in Coasta si Super Rally alaturi de echipa Kaufland e-Rally Team, sustinut de COX Motorsport ca deschizator de competitie cu o masina electrica.

Prin intermediul acestui comunicat, vreau sa le multumesc celor ce au crezut in potentialul meu si mi-au pus masina la dispozitie. Asadar multumesc mult Sorin pentru incredere si Mircea pentru rabdarea de a coordona doi nebuni in doua masini cu totul speciale!

Dar haideti sa va povestesc pe scurt cam ce a insemnat acest sezon pentru VroomVroomVlog. Incep cu Super Rally, un campionat ce clar am sa il recomand tuturor ce isi doresc sa inceapa sa participe in competitii automobilistice si vor sa motiveze investitia unui sponsor prin intermediul locatiilor centrale de desfasurare a competitiilor, dar si prin numarul mare de spectatori. Multe derapaje, viteza mare, borduri, baloti si multe anvelope arse sunt ingredientele ce fac din aceasta ramura sportiva una cu totul si cu totul speciala!

Pe de alta parte, Campionatul National de Viteza in Coasta a crescut cu fiecare etapa la care am fost prezent. Sunt din ce in ce mai multe masini competitive la start si asta clar motiveaza si spectatorii sa faca un efort sa vina sa vada…

Citeste continuarea Aici