Șoferul unui autocar românesc a devenit un amplu subiect de discuție în Ungaria. El a fost filmat conducând autocarul, care trăgea alte trei vehicule. Imaginile au devenit virale, și se poate observa lesne că autocarul tractează o remorcă, de care este legat un microbuz, iar în spatele microbuzului o platformă pe care se află un autoturism. Siguranța unui asemenea atelaj a fost extrem de contestată pe rețelele sociale, în țara vecină.

Citeşte şi:

Vestea pe care o așteptăm de 6 ani: „Schumacher este conștient!”

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

Șoferul care dă dovadă de o îndemânare ieșită din comun, dar care trece peste limitele legale, este de la la o companie de transport din Satu Mare. Transportul “agabaritic” a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român.

Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în județul Satu Mare. Mai exact, șoferul român a circulat pe autostradă tractând o remorcă de bagaje, de care a atașat o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism. Imaginile ar fi fost surprinse ieri, iar înregistrarea cu clipul original a fost vizionată de peste 200.000 de ori.

Suntem obișnuiți să citim despre accidente rutiere provocate…

Citeste continuarea Aici