Un nou varf al gamei de motorizari pentru modelele Sports Activity Vehicle din clasa superioara si segmentul de lux, sub forma unui motor V8 nou cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, o putere maxima de 390 kW/530 CP, si tehnologie a suspensiei specifica modelului completata cu diferential sport M.

Familia BMW X este completata de doua noi modele de varf. Noile modele BMW X5 M50i si BMW X7 M50i beneficiaza de performanta propulsorului pe benzina V8, echipat cu tehnologia BMW TwinPower Turbo, care ofera o putere maxima de 390 kW/530 CP. Mai mult ca niciodata, aceste motoare de top noi subliniaza natura sportiva a celei mai noi generatii a modelului Sports Activity Vehicle (SAV) original si a primului model BMW X din segmentul de lux. Ambele modele beneficiaza de sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive si de o tehnologie a suspensiei specifica modelului, dezvoltate cu competenta BMW M GmbH.

Asemenea tehnologiei de propulsie si de suspensie, dotarile de design specifice noilor BMW X5 M50i si BMW X7 M50i scot in evidenta exclusivitatea celor doua modele. Mai mult, natura exclusiva a noilor modele cu motor cu opt cilindri este reflectata si de calitatea superioara a echiparii standard. Noile BMW X5 M50i si BMW X7 M50i vor fi produse cu incepere din august 2019 la uzina BMW din Spartanburg (SUA) si vor fi disponibile din toamna acestui an.

Motor V8 nou cu putere remarcabila si acustica specifica
Propulsorul de 4,4 litri al noilor BMW X5 M50i si BMW X7 M50i accentueaza…

Citeste continuarea Aici